Tärkeää asiaa apteekkarilta

Arvoisa asiakkaamme,

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Keskustelut koronaviruksesta ovat olleet jokapäiväisiä viimeisen kahden viikon ajan.

Viime päivinä keskustelut ovat liittyneet lääkkeiden hakemiseen, erityisesti siihen, jos lääkkeet loppuvat apteekeista. Etusijalla tukkujen toimituksessa ovat lääkkeet, jolloin ei-lääkkeelliset tuotteet, kuten vitamiinit voivat olla poikkeuksellisesti lopussa apteekista. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea kehottaa malttiin lääkkeitä ostettaessa. Ylisuuria kotivarastoja ei pidä koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa hankkia varmuuden vuoksi.

Sosiaali- ja terveysministeriön valmiuslain 87 §:n päätöksen mukaisesti reseptilääkkeitä toimitetaan enintään 3 kuukauden lääkkeet kerrallaan. Itsehoitolääkkeitä saa enintään suurimman pakkauskoon tiettyä lääkeainetta kohden per asiakas.

Jos olet flunssaoireinen tai epäilet, että olet voinut altistua koronavirukselle, pyydämme ensisijaisesti välttämään apteekkikäyntiä. Voit pyytää tervettä henkilöä asioimaan puolestasi, soittaa meille tai lähettää sähköpostia info@promenadiapteekki.fi: huomioiden tietosuojasi ja tilata tarvitsemasi tuotteet valmiiksi haettavaksi. Varaudu sähköpostitilauksessa viiveeseen, sillä palvelemme ensin apteekissa asioivat. Voimme mahdollisuuksien mukaan poikkeustilanteessa tuoda lääkkeet ja laskun kotiovellesi Porin keskusta alueella. Kotiinkuljetus 10 €/kerta. Puhelinnumeromme on 02-6302300

Nyt kannattaa välttää paikkoja, joissa tartuntavaara on suurentunut. Jos epäilet tartuntaa, älä lähde lääkäriin vaan ota yhteyttä terveydenhuoltoon puhelimitse 02 6234333 klo 8-16 tai klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin 02 627 6868.

Ikäihmisten palveluneuvonta klo 8-16 puhelinnumerossa 02 623 4466

Peskää käsiänne ja välttäkää ylimääräisiä kontakteja. Yhdessä päihitämme koronan!

Apteekkari Antti Hyytiäinen

Promenadiapteekki